Team uitbreiding

Sinds 1 september word het team versterkt door Shanti. In juli is ze afgestudeerd als niveau 3 basis schoonheidsspecialiste en is nu nog bezig met het specialisatie jaar niveau 4 allround schoonheidsspecialiste. Je kan bij haar terecht voor bijna alle behandelingen zoals: gezichtsbehandeling, wenkbrauw/wimpers en nagels. En sinds kort ook de nieuwe behandeling in de salon de lashlift. Het is de bedoeling dat ze zich gaat specialiseren in de acne behandelingen en is daar op school ook druk mee bezig nu.


New Lashlift

De lashlift is nieuw in de salon. Voor dat Shanti startte in de salon heeft ze eerst de training voor lashloft gevolgd.Bij een lashlift behandeling lift je de natuurlijke wimpers op een veilig manier. Tijdens deze behandeling worden de wimpers vanaf de wortel tegen een siliconenpad gelift.

Doormiddel van een Cream en lotion blijven de haartjes in de nieuwe vorm staan. Je kunt er nog voor kiezen om de wimpers ook meteen te verven, waardoor je een intensere effect krijgt. Het eind resultaat zijn lang, gekrulde en intensere wimpers. De lashlift blijft tot 6 weken zitten.

Een behandeling duurt 60 minuten.

Excl. verven = €50
Incl. verven = €60

Afspraak maken


Korte behandeling voor de december maand.

Weinig tijd in de drukke december maand, maar wel behoefte hebben aan een behandeling?

Wij hebben de express beauty treatment, een snelle beautyfix voor de drukke feestmaand. Verfrissing, verheldering en glow is wat de behandeling doet met de huid. Deze behandeling kan meerdere keren geboekt worden tot en met eind december.

Wil je ook epileren/verven/harsen erbij? Dat kan, voor 5 euro per onderdeel kan het erbij geboekt worden.

35 minuten | €45,- (excl. epileren/verven/harsen)

Afspraak maken


Bindweefselmassage

Shanti is aan het oefenen voor de bindweefselmassage waar ze eind december examen voor doet. En om haar daarmee te laten oefenen bieden wij nu de bindweefselmassage aan voor €25. Zodat ze na haar examen de massage bij jullie kan toepassen en daarmee zorgt voor een betere huidstructuur en huid verjonging.

Afspraak maken