Op een natuurlijke, zeer effectieve en zichtbare manier de huid verbeteren? Dat kan door middel van micro-needling.

Wat is micro-needling?

Bij micro-needling wordt er gebruik gemaakt van zeer fijne naaldjes waarmee microfijne kanaaltjes gemaakt worden in de huid, waardoor de basaalcellenlaag (levende huidlaag) geactiveerd wordt om nieuwe cellen aan te maken. Door middel van dit proces wordt het regeneratievermogen van de huid gestimuleerd. De huid maakt meer elastine en collageen aan, dit resulteert in een egale, soepele, gezonde en stralende huid. Micro-needling is zeer geschikt voor het behandelen van verschillende huidproblemen, maar ook voor huidverjonging en anti-aging biedt deze behandeling mooie en zichtbare resultaten.

Omdat er bij deze behandeling niet in de levende huidlaag wordt gewerkt, zal de huid niet bloeden en ontstaan er geen korstjes/vervellingen.

Zichtbare huidverbetering

Al na de eerste micro-needling behandeling ziet de huid er stralender en egaler uit, de poriën zijn geminimaliseerd. De huid is strakker en zachter en fijne lijntjes en rimpels nemen af.

Effecten op lange termijn

 • De epidermis is dikker: De epidermis is een belangrijke huidlaag, aangezien we eraan kunnen aflezen wat het huidtype is en in welke conditie de huid verkeert. Disbalans en problemen zullen zich namelijk altijd tonen in de vorm van een vale teint, een slechte huidtextuur of dehydratatie. Micro-needling zorgt ervoor dat de epidermis verdikt, waardoor deze problemen zichtbaar worden verminderd.
 • Het vochtbehoud is verbeterd: 1 op de 5 Nederlanders heeft een droge huid. Naast dat dit een vervelend gevoel geeft (trekkerige, jeukende en schilferige huid), zal een droge huid ook eerder tekenen van huidveroudering laten zien. Micro-needling zorgt ervoor dat de vochtbalans in de huid wordt verbeterd.
 • Plaatsen met structurele schade zijn verminderd: Denk hierbij een acnelittekens of schade die is ontstaan door Uv-straling.
 • Collageenvezels zijn hervormd: Collageen is een lichaamseigen stof die zorgt voor een strakke en stevige huid. Helaas neemt deze stof vanaf ons 20e af, waardoor rimpels ontstaan. Onze huid is niet in staat om zelf de collageenproductie te verhogen. Micro-needling stimuleert de huid om nieuw collageen aan te maken, waardoor rimpels en lijnen verminderen.

Welke huidproblemen worden effectief behandeld en verminderd?

Micro-needling is zeer geschikt voor het behandelen van de volgende huidproblemen:

 • Rimpels
 • Kraaienpootjes
 • Door de zon beschadigde huid
 • Slechte huidstructuur
 • Rimpels rond de bovenlip
 • Verlies aan contouren
 • (Acne) littekens en striae

Reviderm Miro-needling

In mijn salon werk ik met het meest geavanceerde apparaat op de markt; de SkinNeedler van het Duitse merk Reviderm. Door structureel onderzoek en ontwikkeling zorgt Reviderm ervoor dat de beste resultaten en het hoogste niveau van veiligheid en tevredenheid behaald worden. De verzorgingsproducten die u na de behandeling mee naar huis neemt zijn van het Duitse topmerk Jean D’Arcel. Deze producten zijn van de hoogst haalbare kwaliteit en sluiten perfect aan op de huidverbeterende behandeling in mijn salon.

Micro-needling in kuurverband

Om de beste resultaten te behalen, raad ik mijn klanten aan om micro-needling in kuurverband te volgen. Dit betekent dat u zes behandelingen volgt, met een tussenpauze van twee weken. Na 12 weken is de huid significant verbeterd. Om deze kuur nog effectiever te maken, ontvangt u een speciale thuisverzorgingskit t.w.v. €60,- gratis. De producten in deze kit zijn specifiek samengesteld op de micro-needling behandeling.

Gecertificeerd micro-needling specialist

Micro-needling vraagt om veel specifieke kennis over de huid, voor het goed en veilig kunnen uitvoeren van deze behandeling. Ik werk niet alleen met het beste micro-needling apparaat, maar ook de Reviderm opleiding die ik heb gevolgd tot micro-needling specialist, is van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor bent u bij mij in goede handen, voor resultaatgerichte huidverbetering.