Reviderm microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling. In de behandeling worden hele fijne microkristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd, op de huidgeblazen en tergelijker tijd word de huid licht opgezogen door de vacuüm stand. 

Zodra de microkristallen de huid aanraken, word de bovenste dode huidcellenlaag op een milde wijze verwijderd. Onder deze dode huidcellenlaag, ook wel stratum corneum genoemd, bevind zich een mooie, zachte, gladde & stralende huid. De huid is nu optimaal in staat om actieve werkstoffen op te nemen. De vacuümstand stimuleert de huid om nieuwe collageen aan te maken. Collageen zorgt ervoor dat de huid word verstevigd en de rimpeltjes en fijne lijntjes van binnenuit worden opgevuld. Een microdermabrasie behandeling is een veel intensievere behandeling dan een gewone peeling of kruidenpeeling behandeling.

Reviderm microdermabrasie is voor elke huidsoort en huidtype en kan ingezet worden voor o.a:

  • een droge huid,
  • rijpere huid,
  • fijne lijntjes en rimpeltjes,
  • vette huid,
  • vergrote en/of verstopte poriën,
  • vale en/of doffe huid,
  • rokershuid,
  • zonbeschadigde huid,
  • acne littekens

De effecten van Reviderm microdermabrasie zijn direct na de behandeling zichtbaar en ook op langere termijn ziet u het resultaat in de spiegel. Voor een optimaal resultaat word aangeraden om de behandelingen in kuurverband toe te passen. Over het algemeen ziet de huid er na 3 behandelingen er al een stuk gladder en stralender uit. De echte grote veranderingen zoals fijne lijntjes, rimpeltjes, littekens worden pas na 6 tot 10 behandelingen zichtbaar. Dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van het regeneratie vermogen van je huid, je leeftijd en van de manier waarop je je huid thuis dagelijks verzorgt.

Thuisverzorging bij een Reviderm microdermabrasie behandeling is echt een must. De microdermabrasie behandeling zet de huid hard aan het werk om o.a. nieuw collageen aan te maken. Dit harde werken gebeurt alleen als de huid de daarvoor benodigde voedingsstoffen krijgt. Krijgt de huid deze voedingsstoffen niet, dan takelt deze alleen maar sneller af en dit willen we natuurlijk niet. Daarnaast is de huid als het ware open en is het heel belangrijk dat u dagelijks minimaal een spf 30 gebruikt en niet volop in de zon komt.

Laat u, voordat u met een microdermabrasie begint, goed door uw schoonheidsspecialiste informeren over de werking en de producten om zo uw kuur een succes te laten worden!