We hebben een ruim assortiment producten en verschillende mogelijkheden kwa behandelingen. We adviseren graag de juiste behandeling met het juiste stappenplan. Daarom krijg je wanneer je voor het eerst bij De Skinexpert komt een uitgebreide intake en huidanalyse. Je krijgt bij binnenkomst een skincheck formulier welke ingevuld mag worden en daarna een professionele huidanalyse met de OBSERV520X.

De OBSERV502X visualiseert zowel het huidoppervlak als de diepere huidlagen. Hierdoor kunnen we de subtiele tekenen van huidveroudering en huidgezondheid zien welke van invloed zijn op de uitstraling van de huid. De OBSERV502X maakt in 8 seconden 8 foto’s met verschillende lichtmodi. De huid wordt op 5 verschillende posities gefotografeerd voor een overzichtelijk en volledig huidbeeld.

Samen met de skincheck maken we een passend stappenplan aan behandelingen en producten welke jou huid gaan verbeteren. Ongeveer 2 keer per jaar, of na een kuur maken we opnieuw een huidanalyse met de OBSERV520X. Op 6 verschillende manieren kunnen de voor- & na foto’s met elkaar vergeleken worden om zo alle verbeteringen in de huid te kunnen zien.