Fruitzuur peeling

Deze peeling kan breed ingezet worden en is geschikt voor vele huidtypen. Bij uitstek de perfect peeling voor een onzuivere huid, rokershuid of een huid met een verdikte hoornlaag. De peeling werkt ontstekingsremmend en huidvernieuwend.

Acne behandeling

Een acne behandeling is geschikt voor iedereen die last heeft van veel ontstekingen & comedonen. Tijdens de behandeling word alles zorgvuldig uit gereinigd, de huid gekalmeerd en hersteld. Na 1 behandeling oogt de huid veel rustiger.

Couperose behandeling

Een behandeling waarbij ook de thuisverzorging een must is. We maken gebruiken van producten met VEGF STOP. De couperose therapie producten zijn vrij van kleurstoffen, parabenen, alcohol en etherische oliën. Bij de keuze is rekening gehouden met de hoge gevoeligheid van dit huidbeeld.

Microderma­brasie

Reviderm microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling. In de behandeling worden hele fijne microkristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd, op de huidgeblazen en tergelijker tijd word de huid licht opgezogen door de vacuüm stand.  Zodra de microkristallen de huid aanraken, word de bovenste dode huidcellenlaag op een milde wijze verwijderd. Onder deze dode huidcellenlaag, ook wel…

Lees meer

jean-darcel-wit
lycon-wit-klein
reviderm