Quanis Dermafiller

Dé filler zonder naalden -Uniek, innovatief en veilig

Al vanaf ons 25ste levensjaar word er minder onderhuids bindweefsel aangemaakt waardoor de huid elasticiteit verliest. Daarnaast speelt gezichtsexpressie ook een grote rol. Door het samentrekken van onze gezichtsspieren bij het lachen of fronsen verschijnen er op den duur ook rimpels.
In de classificatie van rimpels kunnen we onderscheid maken tussen dynamische rimpels, veroorzaakt door spiercontracties en niet-dynamische rimpels die hoofdzakelijk te wijten zijn aan het verlies van huidkwaliteit en huidspanning. De Quanis dermafiller is geschikt voor de meeste gradaties van rimpels en elk huidtype en heeft een zeer natuurlijk resultaat. Zowel voor mannen als voor vrouwen.

Naaldloosbehandelconcept

Quanis dermafiller is opgebouwd uit gekristalliseerd hyaluronzuur in de vorm van microscopische puntjes. De grootte van van deze puntjes zijn 200 of 300 micron, wat de opname door de huid gemakkelijker en effectiever maakt. Hyaluronzuur is een natuurlijke component van de huid die vocht vasthoudt. Door het insluizen van hyaluronzuur direct onder de opperhuid, trekt de huid op de behandelde plek vocht aan, waardoor rimpels verdwijnen en de huid stevig en flexibelwordt en aanvoelt.

De behandeling

Wanneer de Quanis dermafiller wordt aangebracht ervaart men een licht prikkelende sensatie omdat de micropuntjes van hyaluronzuurkristallen in de huid penetreren en direct worden opgenomen onder de opperhuid. De hyaluronzuurkristallen lossen volledig op in de huid en zorgen voor het herstelvan de vochtbalans waardoor rimpels die ontstaan zijn door uitdroging van binnen uit weer worden opgevuld. Zo krijgt de huid weer zijn elasticiteit en stevigheid terug met een direct resultaat als gevolg.
De Quanis dermafiller bevat echter niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine C. Dit geeft een extra “boost” aan de huid. Quanis dermafillerbevat geen kleur- of geurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en is niet op dieren getest.

Indicaties:

  • Kraaienpootjes
  • Droogte lijnen
  • Wallen onder de ogen
  • Donkere kringen
  • Dunne huid

Toepassing:

  • Onder de ogen
  • Neus lippenplooi
  • Fronslijn
  • Decolleté

Onze Quanis Dermafiller behandelingen:

Quanis dermafiller behandeling

1 behandeling: €42,50

Quanis dermafiller kuur 2

2 behandelingen: €67,50

1x salon
1x thuis

Quanis dermafiller kuur 4

4 behandelingen: €299,-

Quanis dermafiller home 8

8 behandelingen: €189,-

Na de behandeling

Om het beste resultaat te bereiken adviseer ik om de Quanis dermafiller wekelijks thuis toe te passen met de Quanis dermafiller homeof losse patches.

De eerste behandeling vind altijd plaats in de salon.